ESP CAT ENG

Contacte Newsletter

 

Subscriu-te al nostre butlletí

Un bosque para la vida. Manejo forestal en la comarca Emberá Wounaan

English version available

Un bosque para la vida. Manejo forestal en la comarca Emberá Wounaan from ALBASUD on Vimeo.

Equip Realització i guió: Ernest Cañada | Càmera i edició: Riders Mejía | Producció de camp: Franklin Mezúa (COONAPIP) | Producció executiva: Susan Kandel i Nelson Cuéllar (Fundación PRISMA) | Col.laboració: Betanio Chiquidama, William Barrigón, Cándido Mezúa, Rubén Pasos, Óscar Díaz, Marvin Sotelo | Traducció de l'emberà: Neila Banuvio | Traducció a l'anglés: Susan Kandel i Andrew Davis | Música: Miguel Flaco (per cortesia del Congrés General Emberà).
Programa Territori i recursos naturals
Any 2013
Tipus Reportatge
Durada 10 minuts
Idioma Castellà, Anglès
Producció Una producció d'ALBA SUD per al Congrés General Emberá Wounaan, l'Aliança Mesoamericana de Pobles i Boscos (AMPB) i Fundació PRISMA amb el suport financer de Rights and Resources Initiative (RRI).
País Panamà

Sinopsi

Per mitjà d'entrevistes amb líders comunitaris de la comarca Emberà Wounaan al Darién panameny, s'il.lustren els avenços i èxits en la gestió forestal indígena. Malgrat aquests, els pobles indígenes enfronten una sèrie de desafiaments per consolidar una gestió sostenible dels recursos, incloent pressions externes que amenacen els seus territoris, així com obstacles regulatoris i logístics. L'experiència demostra la capacitat i el potencial d'aquests pobles com a actors centrals en la gestió forestal sostenible i en el desenvolupament a partir de la seva pròpia cosmovisió i cultura.

 

Comentaris

El seu nom

Títol del seu missatge (opcional)

Missatge

El seu correu (opcional)

« Tornar enrera

Reconocimiento - NoComercial - SinObraDerivada
Webdesign: IBIS Servicios Els continguts d’aquesta web estan sota una llicència Creative Commons.