ESP CAT ENG

Contacte Newsletter

 

Subscriu-te al nostre butlletí

Nuestras costas

Nuestras costas from ALBASUD on Vimeo.

Equip Realització, producció i guió: ERNEST CAÑADA | Càmera, edició i audio: RÍDERS MEJÍA | Col.laboración: KYRA CRUZ, YURI MONTERO i LUIS ZÚÑIGA d'ACTUAR; VICTORIA QUIRÓS i WILMAR MATARRITA del Frente Nacional de Comunidades Costeras; RONAL VARGAS de Cáritas – Pastoral Social de Guanacaste; ALAM RAMÍREZ i SALVADOR GARCÍA d'ALBA SUD | Música: ESTEBAN MONGE (versió instrumental de la cançó “Como si existiera”) | Càmera auxiliar: NEL LLANOS | Assistència d'edició: NÚRIA PÌERA | Disseny gràfic: JOSÉ MONTALVA d'Estudio Ja.
Programa Turisme Responsable
Any 2012
Tipus Reportatge
Durada 30 minuts
Idioma Castellà
Finançador Diputació de Barcelona i la col.laboració de Fundación PRISMA
Producció Una producció d'ALBA SUD realitzada en co-producció amb ACTUAR i la col.laboració del Frente Nacional de Comunidades Costeras i CANTURURAL.
País Costa Rica

Sinopsi

Les comunitats costaneres de Costa Rica s'han vist amenaçades per un model de desenvolupament que ha privilegiat les grans inversions turístic-residencials enfront les necessitats de les poblacions que tradicionalment han viscut en aquests territoris, dedicades a la pesca artesanal, l'extracció regulada d'ous de tortuga o diverses modalitats de turisme. Davant aquest desafiament una seixantena comunitats de les províncies de Guanacaste, Puntarenas i Llimona es van organitzar en un Front de Comunitats Costaneres i van formular una proposta de llei de Territoris Costaners Comunitaris. Aquesta llei actualment està pendiende de discussió en el plenari de l'Assemblea Legislativa, després que l'octubre del 2011 fos dictaminada favorablement en la Comissió de Medi Ambient.

 

Comentaris

El seu nom

Títol del seu missatge (opcional)

Missatge

El seu correu (opcional)

« Tornar enrera

Reconocimiento - NoComercial - SinObraDerivada
Webdesign: IBIS Servicios Els continguts d’aquesta web estan sota una llicència Creative Commons.