ESP CAT ENG

Contacte Newsletter

 

Subscriu-te al nostre butlletí

Transforming Tourism. Tourism in the 2030 Agenda

Turisme Responsable

08-03-2017

Informes

Publicat

Resum

Després d'intenses negociacions, el Programa de Desenvolupament Sostenible de 2030 va ser adoptat al setembre de 2015 a la cimera més gran de les Nacions Unides. Si bé els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni (ODM) centraven la seva atenció en els símptomes de l'extrema pobresa, el Programa 2030 tracta també d'abordar les causes estructurals i es basa en els Drets Humans. En aquesta publicació fem una revisió de cadascun dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible i la seva relació amb el turisme. Per cada un d'ells es descriu com és la vinculació entre el turisme i aquest objectiu específic, s'identifiquen els principals reptes existents, com hauria avançar per assolir aquest objectiu i es destaquen també alguns exemples d'acció.

Aquesta publicació ha estat editada per una coalició d'ONG de diferents parts del món: Alba Sud (Espanya); Arbeitskreis für Tourismus & Entwicklung (Suïssa); Ecpat Deutschland (Alemanya); Fresh Eyes - People to People Travel (Regne Unit); Kabani - the other direction (Índia); Kate (Alemanya); Naturefriends International (Àustria); Retour Foundation (Països Baixos); Tourism Watch - Brot für die Welt (Germany).

Referència

Cañada, E.; Karschat, K.; Jäger, L.; Kamp, C.; Man, F.; Mangalas, S.; Maurer, M.; Monshausen, A.; Plüss, C.; Rutherford, A.; Tremel, C. (ed.). (2017). Transforming Tourism. Tourism in the 2030 Agenda. Berlin.

Baixar publicació (PDF, 2.47 MB)

 

Comentaris

El seu nom

Títol del seu missatge (opcional)

Missatge

El seu correu (opcional)

« Tornar enrera

Reconocimiento - NoComercial - SinObraDerivada
Webdesign: IBIS Servicios Els continguts d’aquesta web estan sota una llicència Creative Commons.