Contacto Boletín

Actualidad Alba Sud | Noticias Generales

23-10-2023

Taller de formación “Gestión turística de los espacios de memoria: las rutas de los maquis en el Pirineo”

La Amical d’Antics Guerrillers de Catalunya, con el apoyo de Alba Sus, anuncia un nuevo taller de formación sobre gestión turística de los espacios de memoria que se celebrará en Girona el 27 de noviembre de 2023. Una jornada para seguir reflexionando sobre las potencialidades y riesgos del vinculo entre turismo y memoria. 


Crédito Fotografía: Taller en Camprodon. Imagen de Amical Antics Guerrillers de Catalunya

(noticia disponible en catalán)

Des d'Alba Sud i l'Amical Antics Guerrillers de Catalunya, amb el suport de la Diputació de Girona, el Museu de l'Exili de la Jonquera, Turisme Garrotxa i el Memorial Democràtic impulsem un taller de formació sobre les rutes dels maquis als Pirineus gironins. Alhora també volem reflexionar sobre la relació entre turisme i memòria tant en les seves potencialitats com en els seus riscos. El turisme de memòria, dins dels turismes de proximitat, és una oportunitat per desenvolupar pràctiques d'oci i recreació amb vocació pedagògica i emancipadora.

Aquest taller pot ser d'interès per tècnics municipals, guies turístics, entitats memorials, estudiants de turisme, grups excursionistes, docents, i totes aquelles persones que volen incorporar la memòria democràtica al lleure turístic. L'activitat és totalment gratuïta, només caldrà inscriure's prèviament a info@maquis.cat

Informació d’interès
Data: dilluns 27 de novembre
Hora: de 9:00 a 13:00 hores.
Lloc: Centre Cívic Barri Vell-Mercadal, C/ Cort Reial, 7 Girona
Inscripcions: info@maquis.cat
 
Més informació: Raül Valls, 620484591