ESP CAT ENG

Contacte Newsletter

 

Subscriu-te al nostre butlletí

Actualitat Alba Sud | Turisme Responsable

12-04-2010

“Disaster Prevention in Tourism. Perspectives on Climate Justice”

ALBA SUD, a través de Joan Buades, col.labora en un llibre col.lectiu editat per Ecumenical Coalition on Tourism (ECOT) a Chiang Mai, Tailàndia, en coordinació amb EED Tourism Watch d'Alemanya i el suport del World Council of Churches.

Amb el títol "Disaster Prevention in Tourism. Perspectives on Climate Justice ", Caesar D'Mello, Jonathan McKeown and Sabine Mining han publicat un nou llibre col.lectiu a iniciativa de Coalition on Tourism (ECOT) i Tourism Watch. El llibre reuneix gairebé una trentena de contribucions organitzades en cinc grans blocs temàtics: lliçons apreses en la prevenció de desastres vinculats al turisme a partir de l'experiència del tsunami que va assolar el sud-est asiàtic el desembre de 2004; el Canvi Climàtic com una nova font de preocupació per àrees i poblacions vulnerables; la protecció del clima i les polítiques de turisme; i bones pràctiques per afrontar el Canvi Climàtic i la prevenció de desastres en l'àmbit turístic. El llibre es tanca amb un cinquè bloc amb diferents documents i declaracions sobre el tema.

La contribució de Joan Buades, col.laborador d’ALBA SUD està emmarcada en el bloc dedicat a la protecció del clima i les polítiques de turisme, i constitueix un resum del "paper" org/publ/docs/23.pdf "Copenhaguen i després. El turisme i la justícia climàtica " (Col.lecció Opinions en Desenvolupament - Programa Turisme Responsable, Article núm. 4, juliol de 2009), també disponible en pdf anglès.

El llibre encara no està disponible en versió digital de lliure accés. Però si vostè està interessat el pot adquirir contactant amb el següent correu d’ECOT: office@eccotonline.org.

La còpia en paper té un cost de 10 € - 15 US $, més despeses d'enviament, i en versió PDF té un cost de 10 € - 15 US $.

 

Reconocimiento - NoComercial - SinObraDerivada
Webdesign: IBIS Servicios Els continguts d’aquesta web estan sota una llicència Creative Commons.