ESP CAT ENG

Contacte Newsletter

 

Subscriu-te al nostre butlletí

Entrevistes | Turisme Responsable | Illes Balears

02-12-2014

Parlem sobre les condicions laborals de les cambreres de pis a la Cadena Ser

Marga Vives, presentadora del programa "A vivir que son dos días" a Ràdio Mallorca (Cadena Ser) entrevista a Dolors Ayas, cambrera de pis i delegada sindical de CCOO, i Ernest Cañada, coordinador d'Alba Sud.


Crèdit Fotografia: Fotografia del perfil a Facebook del Programa A vivir que son dos días

El diumenge 30 de novembre el programa A vivir que son dos días que emet Ràdio Mallorca, pertanyent a la Cadena Ser, es va fer ressò de la campanya per la dignificació de les condicions laborals de les cambreres de pis que impulsa la UITA a nivell internacional i que compta amb la col·laboració d'Alba Sud a través de la seva Secretaria Regional Llatinoamericana. El programa que s'emet en directe per Mallorca és conduït per la periodista Marga Vives.

Amb motiu dels actes públics que Alba Sud i el Grup de Recerca en Sostenibilitat i Territori (GIST) de la Universitat de les Illes Balears organitzen sota el títol "Turisme i crisi global" els pròxims dies 4 i 5 de desembre, el programa de ràdio es va interessar pels continguts relacionats amb la precarització del treball turístic. Durant el programa Marga Vives va entrevistar a Dolors Ayas, cambrera de pis en un hotel a Platja de Palma (Mallorca) i delegada sindical de CCOO, i a Ernest Cañada, coordinador d'Alba Sud i integrant de la Secretaria Regional Llatinoamericana de a UITA.

Podeu escoltar aquí l'entrevista completa:

 

Reconocimiento - NoComercial - SinObraDerivada
Webdesign: IBIS Servicios Els continguts d’aquesta web estan sota una llicència Creative Commons.