Contacto Boletín

Formació | Turismo Responsable | Cataluña

20-01-2023

Escola d'estiu 2023

Del 19 al 22 de juny de 2023 organitzem la 2a edició de la nostra Escola d'Estiu sobre perspectives crítiques en turisme. Tindrà lloc de manera presencial a la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona. Us esperem!

Per segon any consecutiu organitzem l'Escola d'Estiu d'Alba Sud sobre perspectives crítiques en turisme. Tindrà lloc del 19 al 22 de juny de 2023 de les 16 a les 20h. Tindrà un format presencial i es durà a terme en la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona (carrer Montealegre, 6, Barcelona). L'accés és gratuït però hi haurà places limitades.

El programa detallat el compartirem més endavant, però ja podem anunciar les temàtiques de les sessions: alternatives postcapitalistes, proximitat, treball, gènere, economia política i pensament crític.

I ja tenim confirmades algunes de persones que intervindran: Ernest Cañada (Alba Sud / UIB), Macià Blázquez (UIB/Alba Sud), Nora Muller (UIB), Jordi Gascón (UB), Imma Díaz Soria (UAB), Enrique Navarro (UMA), Asunción Blanco (UAB), Sergio Yanes (UOC), Angela Teberga (UnB), Carla Izcara (Alba Sud), Maria Antònia Caldentey (UIB), José Mansilla (OACU), Gema Martínez Gayo (Alba Sud), Margalida Ramis (GOB), Estefanía Izrael (Alba Sud), Raúl Valls (Amical / Alba Sud), Andrés Antebi (OVQ), Clement Marie dit Chirot (UA), Robert Fletcher (WRU), Ivan Murray (UIB).

Pròximament ampliarem el detall de persones que intervindran i les seves respectives taules.

Si us, interessa, podeu formalitzar la vostra inscripció en aquest formulari.

 

L'Escola d'Estiu d'Alba Sud s'organitza amb el suport de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD) en el marc del projecte «Reactivació turística taula-COVID19: alertes contra l'increment de desigualtats globals» (convocatòria 2021) i la col·laboració del Grup de Recerca Antropologia de les crisis i les transformacions contemporànies(CRITS) de la Universitat de Barcelona (UB).