Contacto Boletín

Actualidad Alba Sud | Turismo Responsable

21-12-2022

Curs: turismes en discussió

Obrim una nova proposta formativa per al primer semestre 2023 dirigit a joves de fins a 29 anys. 30 hores de formació virtual gratuïta amb dinàmiques grupals i acompanyament personalitzat. Té el suport del Grup d'Investigació en Sostenibilitat i Territori de la Universitat de les Illes Balears i del Instituto de Investigaciones Antropológicas (IIA) de la Universidad Nacional Autónoma de México (UNAM).

Comencem 2023 amb força. Obrim una nova modalitat formativa dirigida a joves de fins a 29 anys per al primer semestre de 2023. Combinarem cursos col·lectius, sobre diferents aspectes relacionats amb el turisme, amb sessions de treball en petits grups de caràcter teòric, metodològic i pràctic –com millorar la redacció d'articles. També hi haurà temps dedicat a les lectures individuals i la seva discussió, així com l'acompanyament personalitzat per a l'elaboració d'articles. En acabar el curs alguns dels articles elaborats seran publicats en la Web d'Alba Sud.

Els temes en els quals es treballarà tindran a veure amb l'enfocament d'Alba Sud, crític i propositiu al mateix temps, en relació amb qüestions vinculades amb el turisme com el treball, el gènere, el medi ambient, així com diferents alternatives.

Format en turisme amb Alba Sud!

Informació destacada:

Duració: 30 hores.
Metodologia: sessions col·lectives (10 hores), sessions en petits grups (10), lectura i treball individual (8 hores), tutorització personalitzada (2 hores) i elaboració final d'un article per a Alba Sud.
Horaris:per concretar, però a la tarda a Europa i al matí a Amèrica Llatina
Modalitat: virtual (plataforma Zoom)
Número de participants: places limitades
Preu: gratuït
Constància: s’entregarà un certificat a partir del 80% d’assistència
Data límit d’inscripció: 15 de gener de 2023. El 16 de gener es comunicarà les persones admeses. 
Organitza: Alba Sud
Col.labora: Grup d’Investigació en Sostenibilitat i Territori (GIST) de la Universitat de les Illes Balears (UIB) i l'Instituto de Investigaciones Antropológicas (IIA) de la Universidad Nacional Autónoma de México (UNAM). 
Recolza: Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD)