Contacto Boletín

Actualidad Alba Sud | Noticias Generales

03-11-2022

Transforming Tourism Talks amb Raoul Bianchi

Des de Transforming Tourism Initiative seguim amb el llançament d'un nou format d'entrevistes amb persones de l'àmbit acadèmic i de l'organització civil sobre turisme des de perspectives transformadores. 


Crédito Fotografía: Imagen de Transforming Tourism Initiative

Aquest passat mes de juliol ens vam reunir a Barcelona, durant l'Escola d'Estiu d'Alba Sud, amb Raoul Bianchi, lector de política econòmica i coordinador del grup de recerca Visitor Economies and Developmenten en la Universitat Manchester Metropolitan, Anglaterra, i col·laborador d'Alba Sud. Bianchi ha treballat principalment els patrons socials, econòmics i espacials del desenvolupament turístic i també té publicacions de temes relacionats amb el turisme internacional, la governança fronterera i la ciutadania.

Aquesta breu entrevista, conduïda per Ernest Cañada de l'equip d'Alba Sud, és en castellà, subtitulada a l'anglès, i es desenvolupa a partir de la pregunta de quines són les dinàmiques de canvi identificades en la conformació dels capitals vinculats al turisme i les seves implicacions en el treball turístic.

Per a conèixer altres Transforming Tourism Talks recupera aquesta entrevista a Regina Scheyvens sobre turisme inclusiu. També li convidem a visionar la intervenció de Raoul Bianchi a l'Escola d'Estiu sobre la lluita per un treball decent en el turisme des de l'economia política.