Contacto Boletín

Formació | Turismo Responsable

02-05-2022

La majoria invisible II: autoorganització i treball informal

El divendres 6 de maig, la xarxa internacional d'ONG Transforming Tourism Iniciative realitzarem un seminari en línia sobre com s'organitzen les persones que treballen en el sector informal del turisme. I ja està disponible el vídeo de la primera sessió sobre el turismo i el treball informal de les dones.


Crédito Fotografía: Flyer del acto elaborado por Alba Sud

Transforming Tourism Iniciative neix a partir de la necessitat de crear una xarxa d'organitzacions vinculades al turisme des de perspectives crítiques i transformadores. Actualment, el secretariat d'aquesta xarxa està compost per Alba Sud, d’Espanya, però amb una àmplia xarxa de persones col·laboradores a Amèrica Llatina, Tourism Watch d’Alemanya, Fresh Eyes del Regne Unit i Equations de la Índia.

L’any 2020 arrel de la pandèmia de la COVID-19 i el seu impacte en el sector turístic, vam començar a organitzar seminaris online sobre diferents temes per enfortir i ampliar la xarxa, així com augmentar la visibilitat de les perspectives de la societat civil en el desenvolupament turístic actual.

Des de Transforming Tourism Iniciative volem estudiar amb major detall el treball informal i la seva vinculació amb el sector turístic. Per això, plantegem organitzar diversos seminaris. El passat 22 d'abril vam tenir el nostre primer acostament al treball informal des d'una perspectiva de gènere. L'enregistrament de l'esdeveniment ja està disponible a YouTube.

Aquest segon webinar, tindrà lloc el 6 de maig, i se centrarà en conèixer com les persones que treballen en el sector informal s'organitzen. Plantejarem un format de taula rodona per a promoure la discussió entre els ponents així com amb l'audiència per trobar punts en comú i comparar experiències. 

Data: Divendres 6 de maig de 2022

Horari:

  • 2:00pm - 3:30pm CET
  • 7:00am - 8:30am CDMX
  • 5:30pm - 7:00pm IST

Registre a Zoom: https://ewde.zoom.us/meeting/register/u5Akce2urTsiHNQUX_lbzD1WvisKcOnXp5A9

Com la participación de:

Idioma: Els idiomes del webinar són l'anglès i el castellà, amb traducció simultània disponible.