Contacto Boletín

Nota informativa | Noticias Generales | Cataluña

17-12-2015

Carlos Seijo: ¡hasta siempre compañero!

Comunicado de las plataformas Cataluña NO al TTIP y Aturem el Fracking (PAF) ante la muerte repentina de uno de sus miembros más activos, el querido Carlos Seijó, amigo también de Alba Sud y de muchos de nosotros.


Crédito Fotografía: Fotografia de Ràdio Tordera.

(nota disponible solo en catalàn)

Des de la Campanya Catalunya NO a TTIP i la PAF comuniquem amb profund pesar la mort d'un dels nostres membres més actius. Carles Seijó, company de lluita, entranyable col·lega i impulsor de la Campanya, ens deixa un exemple de 'tossuda rebel·lia enfront del règim capitalista-patriarcal sostingut en els Tractats de Lliure Comerç i les prospeccions per fracking, l'acaparament dels béns comuns, la impunitat de les transnacionals i l'afectació de comunitats i pobles en contra de la seva voluntat.

Carles, primer amb la PAF i després pel TTIP, va estar recorrent tot el territori català i de l'Estat espanyol, fent d’altaveu incansablement sobre els perills del fracking i els Tractats de Lliure Comerç entre els Estats Units i la Unió Europea (TTIP), el Tractat de lliure comerç entre Canadà i la Unió Europea (CETA) i l'Acord en comerç de serveis (TISA). Sempre disponible, teixint ponts entre la societat civil i la política.

Reconeixem la seva incommensurable aportació en la conformació de la nostra mobilització des del 2014, tant en la forma com en els continguts. Reconeixem el seu profund compromís amb la justícia social, la justícia ambiental i la sobirania alimentària. Però, sobretot, el seu etern somriure i imparable empenta, que ens omple d'energia per seguir en la lluita.

Avui més que mai lluitarem per un món més just, aquest món en el qual Carles creia i pel qual va dedicar gran part del seu temps. Recordem amb afecte a la seva família i amics/gues.

Fins sempre, Carles estimat!

Barcelona, 16 desembre 2015