ESP CAT ENG

Contacte Newsletter

 

Subscriu-te al nostre butlletí

Nova Publicació | Iniciatives per al Canvi Social | Argentina

02-08-2016

L'equitat als seus laberints

Rodrigo Fernández Miranda | Alba Sud

La revista Idelcoop, d’Argentina, publica un nou article del membre de l’equip d’Alba Sud sobre l'evolució de les concepcions i pràctiques del comerç just.

L'article aborda l'evolució de les mirades i les pràctiques al voltant de les propostes d'un comerç alternatiu. En perspectiva històrica, el text analitza, en un primer moment, diferents contextos polítics i econòmics de les últimes dècades per explicar les transformacions, addicions i divisions que s'han succeït en el moviment de comerç just. Finalment, es caracteritzen les diferents formes de comprendre i de fer un comerç just, i s'enquadren en el paradigma empíric, conceptual i propositiu de l'economia social i solidària.


Podeu descarregar-lo fent clic aquí: Rodrigo Fernández Miranda (2016). La equidad en sus laberintos. Evolución de las concepciones y prácticas del comercio justo. Idelcoop, 219, pp. 23-44.

 

TERMINALS

El Bloc de Rodrigo Fernández Miranda

Sobre engranatges i impactes del capitalisme global

Investigador, consultor social i docent, treballa i participa en moviments i organitzacions socials, del Tercer Sector i de l'Economia Social. Ha publicat diversos assajos, estudis i articles. Membre de l'equip d'investigació social d'Alba Sud i del Centro de Estudios de la Economía Social (CEES) de la Universidad Nacional de Tres de Febrero (Argentina).

En aquest blog, entre Buenos Aires i Madrid, s'aborden de forma crítica engranatges i impactes del capitalisme global i les societats de consum. Un sistema polític, econòmic i social que deixa rere seu desigualtats estructurals, injustícia i depredació, afectant els interessos i saltant per sobre de les necessitats de les majories socials.

Anar al bloc »

Reconocimiento - NoComercial - SinObraDerivada
Webdesign: IBIS Servicios Els continguts d’aquesta web estan sota una llicència Creative Commons.