ESP CAT ENG

Contacte Newsletter

 

Subscriu-te al nostre butlletí

Reportatge fotogràfic | Construcció de pau i DDHH | Honduras

06-03-2016

Milers de persones donen commovedor comiat a la dirigent indígena Bertha Cáceres

Giorgio Trucchi | Rel-UITA / Alba Sud

Galeria fotogràfica de l'emotiu comiat de la dirigent indígena Bertha Cáceres, brutalment assassinada el passat 3 de març. Milers d'hondurenys van omplir els carrers de l'Esperança acompanyant-la en el seu enterrament.


Crèdit Fotografia: Giorgio Trucchi / Rel-UITA.

"Bertha no murío, se multiplicó en las luchas de los pueblos"

 

Este sábado nadie quiso quedarse en casa. Miles de hondureños y hondureñas abarrotaron las calles de La Esperanza para darle una conmovedora despedida a la dirigente indígena Bertha Cáceres, quien fue brutalmente asesinada la madrugada del pasado 3 de marzo. "Fue un asesinato político por su compromiso contra la explotación de los recursos naturales", asegura el pueblo que la acompañó en esta despedida.

Fotos G. Trucchi | Rel-UITA
Las fotos pueden ser reproducidas siempre mencionando la fuente.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

POBLES EN RESISTÈNCIA

El bloc de Giorgio Trucchi

Sobre acumulació de capital i drets humans

Resideix a Nicaragua des de 1998 on va iniciar la seva col.laboració periodística amb l'Associació Itàlia-Nicaragua. Ha col.laborat com a freelance per a Ràdio Popolare Network, Ràdio Onda d'Urto i ha publicat diversos reportatges per al diari Liberazione. Actualment treballa com a corresponsal a Amèrica Central per al Sistema Informativo de la Regional Latinoamericana de la UITA (SIREL) i col.labora amb el diari digital Opera Mundi de Sao Paulo del Brasil, ALBA SUD i Kaos en la Red. En aquest bloc, fet des de Centreamèrica, parlem de drets humans violats, lluites camperoles per l'accés a la terra ia una vida digna, processos emancipatoris dels pobles davant d'un model econòmic depredador, impulsat pel gran capital nacional i transnacional.

Anar al bloc »

Reconocimiento - NoComercial - SinObraDerivada
Webdesign: IBIS Servicios Els continguts d’aquesta web estan sota una llicència Creative Commons.