ESP CAT ENG

Contacte Newsletter

 

Subscriu-te al nostre butlletí

Actualitat Alba Sud | Turisme Responsable | Catalunya

21-10-2015

Gira a Catalunya per promoure el turisme rural comunitari de Salta

Entre el 27 d'octubre i el 3 de novembre una delegació de tres persones vinculades al turisme rural comunitari de la província de Salta a l'Argentina estaran a Catalunya convidats per Alba Sud per compartir experiències i donar a conèixer les seves iniciatives.


Crèdit Fotografia: Fotografia de la Red Espejo de Sal proporcionada por Origins.

La delegació argentina està formada per Ramiro Ragno, coordinador tècnic de la Red Argentina de Turismo Rural Comunitario (RATURC), Julieta Angélica Yáñez, membre de la Red de Turismo Campesino de Salta i Roberto Vázquez, alcalde del municipi de Sant Sarlos, Salta.

Entre el 27 d'octubre i el 3 de novembre visitaran Catalunya per conèixer diferents experiències de turisme rural, especialment a les comarques del Penedès i la Garrotxa, i assessorar-tècnicament sobre alguns dels processos exitosos que s'han donat en terres catalanes. Igualment participaran en diferents activitats públiques per donar a conèixer l'experencia del turisme rural comunitari de Salta i atreure potencials visitants a la seva província a través de l'oferta turística de famílies camperoles. En concret els actes previstos seran els següents:
 
Dilluns 2 de novembre a les 19h. a la Llibreria Altaïr. Conferència pública. 

 

Dimarts 3 de novembre a les 10.30h. a l'Escola Universitària de Turisme i Hoteleria (CETT-UB). Conferència pública. 

 

Dimarts 3 de novembre de les 16.30h. a les 18.30h. a l'Escola Universitària de Turisme i Hoteleria (CETT-UB). Seminari especialitzat.
 
Aquest acte està dirigit a docents universitaris, estudiants de postgrau, professionals del sector turístic, membres d'ONG, tècnics de l'administració pública. Si voleu participar i garantir-vos espai, si us plau aviseu-nos de la vostra assistència aquí: info@albasud.org, moltes gràcies.

La delegació argentina ha estat convidada a Catalunya per Alba Sud en el marc d'un projecte d'assistència tècnica per enfortir el turisme rural comunitari a Salta amb el suport de la Diputació de Barcelona. També participen i col.laboren en aquesta iniciativa l'Escola Universitària de Turisme i Hoteleria de Barcelona (CETT-UB), l'Ajuntament de Sant Sadurní d'AnoiaÈxode ViatgesTOSCA - Serveis Ambientals d'Educació i TurismeCavaemotions i la Librería Altaïr

Les iniciatives presentades en aquests actes públics han estat incloses en el Catàleg Llatinoamericà de Turisme Rural Comunitari publicat per Alba Sud amb la col·laboració de tour-operadores especialitzades en aquest tipus de propostes en 15 països d'Amèrica Llatina. En el cas concret de les iniciatives de Salta al tour-operadora que està comercialitzant la seva oferta, en acord amb les organitzacions comunitàries és Origins

 

Reconocimiento - NoComercial - SinObraDerivada
Webdesign: IBIS Servicios Els continguts d’aquesta web estan sota una llicència Creative Commons.