RSS Español Catala English

www.albasud.org Contacto

Subscriu-te al nostre butlletí

Territorios mayangnas bajo amenaza

English version available

Territorios mayangnas bajo amenaza from ALBASUD on Vimeo.

EquipRealització i guió: Ernest Cañada; Càmera i edició: Riders Mejía; Assistència de realització: Alam Ramírez Zelaya; Producció de camp: Julia Vanega Salazar i Solki Poveda (equip tècnic Govern Nació Mayangna; Col.laboració: Andrew Davis (Fundación PRISMA); Producció executiva: Susan Kandel i Nelson Cuéllar (Fundación PRISMA); Música: Salvador Cardenal ("Canción del juego", "No podrán", "Verde verdad", "Tú eres la esperanza", de l'àlbum "Verde Verdad").
ProgramaTerritori i recursos naturals
Any2014
TipusReportatge
Durada11 minuts
IdiomaCastellà, Anglès
ProduccióUna producció d'Alba Sud per al Govern de la Nació Mayangna, l'Alianza Mesoamericana de Pueblos y Bosques i Fundación PRISMA.
PaísNicaragua

Sinopsi

El poble mayangna a Nicaragua ha estat el guardià dels recursos forestals en els nou territoris als quals es troben assentats, i on habiten més de 75 comunitats. No obstant això l'avanç de grups de colons amenaça destruir el bosc i els mateixos medis de vida del poble mayangna, la qual cosa mostra la importància que el govern nicaragüenc avanci amb la implementació dels drets dels pobles indígenes per mitjà del sanejament territorial.

 

Comentaris

El seu nom

Títol del seu missatge (opcional)

Missatge

El seu correu (opcional)

« Tornar enrera

Reconocimiento - NoComercial - SinObraDerivada
Webdesign: IBIS Servicios Els continguts d’aquesta web estan sota una llicència Creative Commons.