Español Catala English

www.albasud.org Contacto

Subscriu-te al nostre butlletí

Nota informativa | Turisme Responsable | Espanya

18-04-2016

Les demandes de les cambreres de pis arriben al Congrés dels Diputats

El passat 21 d'abril CCOO, UGT, associacions professionals de l'hostaleria i Alba Sud van presentar davant els grups parlamentaris el llibre "Las que limpian los hoteles. Historias ocultas de precariedad laboral” i un document de propostes per regular el treball en el sector.

El passat dijous 21 d'abril a les 16.30, una delegació formada per cambreres de pisos i els sindicats CCOO i UGT, associacions professionals i el centre d'investigació Alba Sud, van intervenir al Congrés dels Diputats a Madrid per exposar la situació en què es troben les treballadores dels departaments d'hotels de la majoria d'hotels a Espanya, denunciar la precarització i sobre explotació creixent. I també presentaren un document de propostes per millorar les condicions laborals en aquest sector, amb la idea de revertir la situació actual i avançar cap a un treball digne. Aquesta iniciativa forma part de la campanya sindical internacional promoguda per la UITA.

Lloc: Congrés dels Diputats (Carrera de San Jerónimo, 40, Madrid)
Data i hora: 21 d'abril de 2016, de les 16.30 a les 18.00 h.

Programa:

– Presentació del llibre "Las que limpian los hoteles. Historias ocultas de precariedad laboral”(Icaria Editorial, Barcelona, ​​2015) a càrrec del seu autor, Ernest Cañada, coordinador d'Alba Sud.

– Intervencions de les cambreres de pis i delegades sindicals: Josefa García Lupiañez i Gladys Nieves Medina (CCOO) i Mª del Carmen CasínRodríguez i Mª Rosa Mercado Pareja. I també intervindrà Ana María Dobaño, secretària general d’ASEGO.

– Presentació del document de propostes per a la millora de les condicions laborals en el sector de l'hostaleria a càrrec de José Mª Martínez i Ángel Cilleros, secretaris de les federacions de serveis de CCOO i UGT respectivament.

– Intervenció dels representants dels partits polítics.

– Debat.

Documents adjunts:

 

Reconocimiento - NoComercial - SinObraDerivada
Webdesign: IBIS Servicios Els continguts d’aquesta web estan sota una llicència Creative Commons.