Español Catala English

www.albasud.org Contacto

Subscriu-te al nostre butlletí

Nova Publicació | Turisme Responsable

09-09-2015

Nou llibre: "Turismo Comunitario en Centroamérica. Experiencias y aprendizajes"

L'Editorial Enlace, amb seu a Managua, publica un nou llibre de l'Ernest Cañada dins la seva col.leció "Mejores prácticas", orientada a u públic camperol, sobre experiències exitoses de turisme comunitari a Nicaragua, El Salvador i Costa Rica.

El turisme rural comunitari ja porta diversos anys a Amèrica Central. No sempre ha funcionat bé, i algunes iniciatives han fracassat. Però també hi ha moltes altres experiències que han anat bé, i que han aconseguit que el turisme fos una aportació econòmica important que està ajudant a millorar el benestar de moltes famílies al camp. En aquesta publicacions es destaca a partir dels testimonis dels seus propis protagonistes algunes d'aquestes iniciatives que s'estan desenvolupant a Nicaragua (Eco Posada El Tisey), El Salvador (Cooperativa Los Pinos) i Costa Rica (Cope Campesinos) i aprendre amb elles.

El llibre, "Turismo Comunitario en Centroamérica. Experiencias y aprendizajes" (Managua, 2014), ha estat publicat per l'Editorial Enllace, referent a Centreamèrica en la comunicació rural, dins d'una col·lecció, "Mejores Prácticas", orientada a compartir experiències de desenvolupament rural explicades pels seus protagonistes i pensades per a un públic camperol.

El llibre és una iniciativa d'Alba Sud desenvolupada amb el suport de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

Es pot descarregar gratuïtament fent clic aquí.

 

Reconocimiento - NoComercial - SinObraDerivada
Webdesign: IBIS Servicios Els continguts d’aquesta web estan sota una llicència Creative Commons.