ESP CAT ENG

Contacte Newsletter

 

Subscriu-te al nostre butlletí

Actualitat Alba Sud | Turisme Responsable

30-01-2015

Visita d'ACTUAR a Barcelona

La xarxa de turisme rural comunitari de Costa Rica viatja a Catalunya convidada per Alba Sud per donar a conèixer la seva experiència i enfortir vincles de col·laboració amb agències de viatges, sectors professionals i universitaris.


Crèdit Fotografia: Salitre. FotografIa d'ACTUAR.

De l'1 al 6 de febrer visitarà Catalunya una delegació formada per Madelyn Castro, coordinadora producte de la xarxa de turisme rural comunitari ACTUAR, Hernán Ramírez, president de la iniciativa comunitària Nacientes Palmichal, situada al municipi d'Acosta i sòcia de ACTUAR, i Luis Alberto Durán, alcalde d'Acosta.

Durant aquests dies la delegació costarriquenya mantindrà contactes entre d'altres amb l'agència de viatges Exode Viatges, l'Escola Universitària de Turisme i Hoteleria de Barcelona (CETT-UB), l'Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, empreses dedicades a l'activitat turística com Tosca, de la comarca de la Garrotxa, i Cavaemotions, de la comarca del Penedès.

També està previst que el dimecres 4 de febrer a les 11.30 imparteixin una conferència pública al CETT-UB (Avinguda de Can Marcet 36-38, saló Sitges).

I que aquest mateix dia a les 16.15 imparteixin també al CETT-UB un seminari orientat a sectors professionals per donar a conèixer les propostes turístiques comunitàries de ACTUAR i l'experiència d'algunes iniciatives comunitàries com Nacientes de Palmichal. Per a persones interessades cal confirmar participació al: info@albasud.org

Aquesta visita és una iniciativa d'Alba Sud en el marc del projecte d'assistència tècnica "Enfortiment del turisme rural comunitari a Costa Rica", gestionat en consorci amb Exode Viatges, CETT-UB i Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia amb el suport de la Diputació de Barcelona. Amb aquest projecte es pretenen enfortir capacitats tècniques entre actors vinculats al turisme comunitari a Costa Rica i al mateix temps impulsar relacions de col·laboració directes amb associacions, universitats i empreses catalanes.

 

Reconocimiento - NoComercial - SinObraDerivada
Webdesign: IBIS Servicios Els continguts d’aquesta web estan sota una llicència Creative Commons.