RSS Español Catala English

www.albasud.org Contacto

Subscriu-te al nostre butlletí

Nou Audiovisual | Turisme Responsable | El Salvador

07-09-2015

Vídeos promocionals del Turisme Rural Comunitari a El Salvador

Alba Sud realitza 5 càpsules audiovisuals sobre iniciatives comunitàries en el marc del projecte executat conjuntament amb la Fundació PRISMA per enfortir el sector del TRC en aquest país centreamericà.


Crèdit Fotografia: Medardo Gómez, president de l'Asociación Cultura y Turismo Wuiptzapan

El projecte té com a principal objectiu recolzar la Mesa Nacional de Turismo Rural Comunitario, principal espai de coordinació d’iniciatives comunitàries i institucions de suport a El Salvador. S'executa amb fons de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD) i la col.laboració del Ministeri de Turisme d’El Salvador.

Els vídeos de 3-4 minuts cadascun mostren les experiències de quatre iniciatives comunitàries: la Cooperativa Los Pinos al departament de Santa Anna; PRODETUR al departament de Morazán; l'Asociación Cultura y Turismo Wuiptzapan al departament de Sonsonate i la Cooperativa Santa Adelaida al departament de Sonsonate. També s'ha realitzat un vídeo sobre la tour-operadora TouRuralES, situada al municipi costaner d’El Tunco i especialitzada en la promoció de l'oferta de turisme rural comunitari.

 

Cooperativa Los Pinos

 

PRODETUR

 

Asociación Cultura y Turismo Wuiptzapan

 

Cooperativa Santa Adelaida

 

TouRuralES

 

L'equip tècnic responsable de la producció dels vídeos han estat: Ernest Cañada, com a realitzador i guionista; Riders Mejía, com a càmera i editor; i Xenia Ortiz com a productora de camp. També es va comptar amb la col.laboració i suport d'Eli Barillas responsable de cooperació del Ministeri de Turisme del Salvador.

Els vídeos formen part d'una campanya de promoció que es desenvoluparà a El Salvador i a nivell internacional per promoure el desenvolupament del turisme rural comunitari. Aquestes accions es duen a terme en el marc del projecte "Enfortiment del turisme rural comunitari a El Salvador", co-executat entre Fundación PRISMA i Alba Sud amb el suport de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD):

Els vídeos d'Alba Sud allotjats a la plataforma Vimeo poden ser descarregats de forma gratuïta i allotjats en els seus propis llocs web.

 

Reconocimiento - NoComercial - SinObraDerivada
Webdesign: IBIS Servicios Els continguts d’aquesta web estan sota una llicència Creative Commons.