Español Catala English

www.albasud.org Contacto

Subscriu-te al nostre butlletí

Actualitat Alba Sud | Turisme Responsable

17-11-2011

Xile: 1ª Trobada Nacional de Turisme Comunitari

Entre el 17 i el 20 novembre 2011 té lloc a Xile una Trobada que reuneix a emprenedors turístics comunitaris de tot el país, a més d'actors públics i privats. Alba Sud es troba entre les organitzacions convidades a compartir la seva experiència.
 

La Primera Trobada Nacional de Turisme Comunitari té lloc a la Vall d’Elicura, Regió del Biobío, a Xile. És organitzat per Travolution.org, la xarxa global de turisme comunitari, i el Centro Cultural Rayen Wekeche, de Elicura, Regió del Biobío. Compta amb el suport del Servei Nacional de Turisme (Sernatur Biobío), Corporació Nacional de Desenvolupament Indígena (Conadi), la Mesa Públic-Privada de Turisme de la Província d'Arauco i la Municipalitat de Contulmo, entre altres entitats.

La trobada busca promoure i enfortir la generació de xarxes de treball, aprenentatge i comercialització. Per això, està dirigit especialment a:
 

· Emprenedors de turisme comunitari de tot Xile.

· Agents de política pública de turisme i de desenvolupament local.

· Representants d'organitzacions privades de suport al desenvolupament local i al turisme comunitari.

· Acadèmics, professionals i estudiants de l'àmbit del turisme.

· Tour operadors i agències de viatge.


El programa, que es pot descarregar més avall, considera dos dies de treball en xarxa, amb tallers i taules de negocis, i dos dies dedicats a una gran fira promocional oberta al públic.

A la pàgina web de la Trobada s'inclouen entrevistes i materials diversos usats en l'activitat.

Alba Sud, a través d'Ernest Cañada, hem estat convidats a participar per mitjà de videoconferència amb una presentació sobre l'experiència de la xarxa costarriquenya ACTUAR en el desenvolupament d'una estratègia de comunicació massiva per al turisme comunitari, sobre la base del “paper”sobre el mateix tema publicada a la col.lecció Opinions en Desenvolupament.

 

Reconocimiento - NoComercial - SinObraDerivada
Webdesign: IBIS Servicios Els continguts d’aquesta web estan sota una llicència Creative Commons.