Español Catala English

www.albasud.org Contacto

Subscriu-te al nostre butlletí

Actualitat Alba Sud | Turisme Responsable | Equador

04-09-2010

Turisme comunitaria a Poza Honda i Saraguro, Equador

Presentem dos nous reportatges audiovisuals d'ALBA SUD realitzats per Mariona Ortiz i Núria Piera sobre algunes de les iniciatives de Turisme Comunitari més destacades d'aquest país andí.

El Turisme Comunitari s'ha convertit en una alternativa en ascens per a la diversificació de les economies d'algunes comunitats i pobles indígenes a l'Equador. A la producció i comercialització agropecuària s'afegeixen ara els serveis turístics controlats i dirigits per la pròpia gent d’aquells indrets. Per tal de donar a conèixer algunes d'aquestes experiències i estimular el debat sobre aquest tipus d'activitat, ALBA SUD ha realitzat dos nous vídeos sobre algunes d'aquestes experiències per encàrrec d’ACSUD Las Segovias del País Valencià.

Els vídeos mostren les experiències de Poza Honda, a la província de Manabí, on s'ha posat en marxa un centre turístic comunitari, amb el suport de la Fundació Maquita Cushunchic (MCCH), i l'altre a Saraguro, municipi de la província de Loja, a iniciativa de la Red de Turismo Comunitario Saraguro-Rikuy.

Podeu veure els vídeos AQUÍ.

 

Reconocimiento - NoComercial - SinObraDerivada
Webdesign: IBIS Servicios Els continguts d’aquesta web estan sota una llicència Creative Commons.