RSS Español Catala English

www.albasud.org Contacto

Subscriu-te al nostre butlletí

Nou Audiovisual | Turisme Responsable | Brasil

25-02-2019

Treball forçat i creuers

Vídeo de presentació de la recerca de doctorat de l'Angela Teberga de Paula, presentat a la Clínica de Trabajo Esclavo y Tráfico de Personas de la Facultat de Dret de la UniversitatFederal de Minas Gerais (UFMG).

En aquest vídeo, Angela Teberga de Paula, professora de turisme a la Universitat Federal de Tocantins (UFT) i col·laboradora d'Alba Sud, exposa la seva recerca de doctorat sobre el treball forçat en creuers. El vídeo va ser gravat l'octubre de 2018 a la Clínica de Treball Esclau i Tràfic de Persones de la Facultat de Dret de la Universitat Federal de Mines Gerais (UFMG). La investigadora presenta temes importants i centrals per a la comprensió del treball forçat en els creuers, com: jornades exhaustives de treball, divisió internacional del treball dins el vaixell o l'ús de banderes de conveniència.

 

TURISME(S) I TREBALL(S) A BRASIL

El blog d’Angela Teberga de Paula

El descobriment de les condicions precàries de treball en el sector turístic m’ha generat una profunda inquietud moral sobre el meu posicionament, com brasilera, turista, turismòloga, professora, investigadora i militant. A partir d'aquest lloc des del qual parlo, discuteixo en aquest blog qüestions sobre la precarització del treball turístic al Brasil, des de la perspectiva dels treballadors i treballadores de la cadena productiva del turisme. Les destinacions turístiques brasileres, desitjades pel públic domèstic i internacional, han estat testimoni de relacions socials d'explotació laboral, a través de jornades exhaustives, baixíssims salaris i violació de drets.

Anar al bloc »

Reconocimiento - NoComercial - SinObraDerivada
Webdesign: IBIS Servicios Els continguts d’aquesta web estan sota una llicència Creative Commons.